Πως να φτιάξετε ένα βίντεο προφίλ

Πως να φτιάξετε ένα βίντεο προφίλ

Από το Babysits
ανάγνωση 4 λεπτών

Γνωρίζετε πως μαζί με την φωτογραφία προφίλ μπορείτε επίσης να ανεβάσετε ένα βίντεο προφίλ στην πλατφόρμα του Babysits; Αυτή η λειτουργία βοηθά να αυξήσετε την ορατότητα του προφίλ σας, ενώ σας δίνει περισσότερες ευκαιρίες να βρείτε μια δουλειά ως babysitter ή να βρείτε την κατάλληλη babysitter για το παιδί σας. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείτε αυτήν την λειτουργία. Για αυτό θέλουμε να σας δώσουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να φτιάξετε το καλύτερο βίντεο προφίλ και να αυξήσετε τις πιθανότητες να σας επιλέξουν!

Είναι πιο σύνηθες οι χρήστες να ανεβάζουν μια φωτογραφία προφίλ, ωστόσο, ανεβάζοντας ένα βίντεο προφίλ μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα του προφίλ σας.
Οι babysitter συχνά ενδιαφέρονται να ανεβάσουν ένα βίντεο, αλλά μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο και για τους γονείς. Γενικότερα, λειτουργεί για να βοηθήσει να σας γνωρίσουν καλύτερα, επιτρέπει στον άλλο χρήστη να μάθει ποιος είστε και γιατί να σας επιλέξει.

Θυμηθείτε πως μπορείτε να ανεβάσετε ένα βίντεο προφίλ μόνο μέσω της εφαρμογής και όχι από την ιστοσελίδα.
Για να κατεβάστε την εφαρμογή μας κάντε κλικ παρακάτω:

Πως μπορείτε να φτιάξετε το τέλειο βίντεο προφίλ; Ακολουθήστε τις συμβουλές μας έτσι ώστε να μην κάνετε κανένα λάθος και να αυξήσετε τις πιθανότητες σας να βρείτε μια δουλειά ή μια babysitter:

Επιλέξτε το κατάλληλο φόντο

Πρώτα απ’ όλα, χρειάζεται να τραβήξετε το βίντεο σας σε ένα φωτεινό μέρος. Όπως και οι φωτογραφίες, είναι καλό να αποφύγετε ένα σκοτεινό φόντο καθώς ένα φωτεινό είναι προτιμότερο για να φανεί καθαρά το πρόσωπο σας. Είναι ακόμα καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα μπροστινό φως καθώς θα μειώνει τις σκιές. Είναι επίσης σημαντικό να επιλέξετε το σωστό χώρο από άποψη θορύβου. Προσπαθήστε να αποφύγετε σημεία όπου υπάρχει, μουσική, ήχοι τηλεόρασης ή παιδιά που παίζουν στο υπόβαθρο. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από ένα βίντεο που είναι δύσκολο να ακούσεις τι λέει, δεν συμφωνείτε;

Φορέστε κατάλληλα ρούχα και βεβαιωθείτε πως έχετε μια φυσική εικόνα

Είναι καλό να ντυθείτε κατάλληλα για το βίντεο, σκεφτείτε τι θα φορούσατε σε μια συνέντευξη. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη πως εάν είστε babysitter έχετε να κάνετε με οικογένειες, επομένως, πρέπει να δείξετε σεβασμό. Αποφύγετε μπλούζες με προσβλητικές λέξεις ή εικόνες. Αποφύγετε φίλτρα στο πρόσωπο ή την φωνή σας. Η απεικόνιση μιας παραπλανητικής εκδοχής του εαυτού σας δεν είναι προσιτή.

Χρησιμοποιήστε τον χρόνο που έχετε στη διάθεση σας

Το βίντεο είναι 40 δευτερόλεπτα, εάν το σκεφτείτε, δεν είναι και πολλά. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον λίγο χρόνο για να παρουσιάσετε τον εαυτό σας και να επισημάνετε τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να σας επιλέξουν ως πιθανό υποψήφιο. Όταν βγάζετε το βίντεο είναι σημαντικό να είναι το πρόσωπο σας στο επίκεντρο χωρίς από πίσω περισπασμούς. Μην συμπεριλάβετε φίλους, μέλη οικογενείας ή ακόμα και κατοικίδια στο βίντεο καθώς μπορεί να φανεί μη επαγγελματικό. Τέλος αλλά εξίσου σημαντικό είναι να μην ξεχάσετε να χαμογελάστε, θα σας δώσει επιπλέον πόντους, ειδικότερα εάν είστε babysitter. Μια οικογένεια είναι πιο πιθανό να επιλέξει κάποιον που φαίνεται φιλικός και έχει αυτοπεποίθηση.

Επιλέξτε σωστά τα λόγια σας

Τι θα πείτε κατά τη διάρκεια αυτών των 40 δευτερολέπτων; Πέρα από το όνομα και την ηλικία σας, πρέπει να τραβήξετε την προσοχή. Μπορείτε για παράδειγμα να απαντήσετε σε αυτές τις ερωτήσεις και να χρησιμοποιήσετε τις απαντήσεις σας στο βίντεο προφίλ σας:

Babysitter:

  • Γιατί σας αρέσει να δουλεύετε με παιδιά;
  • Ποια είναι η καλύτερη ήπια δεξιότητα σας;
  • Γιατί να επιλέξουν εσάς;

Γονείς:

  • Γιατί ψάχνετε για babysitter;
  • Ποια είναι τα κύρια καθήκοντα που απαιτούνται;
  • Γιατί να επικοινωνήσουν με εσάς;

Μην ξεχάσετε να πείτε “Ευχαριστώ” και να χαμογελάσετε! Είναι καλό να μην επαναλάβετε ακριβώς τα λόγια της περιγραφής του προφίλ σας, αντί αυτού χρησιμοποιήστε το βίντεο για να δείξετε την προσωπικότητα σας.
Γενικότερα, προσπαθήστε να φανείτε θετικοί και αποφύγετε προτάσεις όπως “Χρειάζομαι επειγόντως δουλειά”.
Καθώς μιλάτε, προσέξτε τον ένταση της φωνής σας· είναι πολύ σημαντικό να μην φωνάζετε, αλλά εξίσου σημαντικό είναι να μην μιλάτε σιγά καθώς έτσι μπορεί να μην μπορούν να σας ακούσουν. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι να προσπαθήσετε να μην μιλάτε πολύ γρήγορα ή πολύ αργά.


Μπορείτε να κάνετε εξάσκηση πριν ανεβάσετε την τελευταία εκδοχή του βίντεο προφίλ σας.
Μπορείτε επίσης να δείτε αυτό το βίντεο για να σας βοηθήσει όταν θα βγάλετε το βίντεο σας:

Τι περιμένετε; Εγγραφείτε τώρα και βρείτε την τέλεια babysitter ή την τέλεια δουλειά ως babysitter χάρη στο νέο σας βίντεο προφίλ!

Γίνετε μέλος της Κοινότητας Φύλαξης Παιδιών!

Εγγραφείτε δωρεάν