Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Μαζί προσδίδουμε αξιοπιστία στο χώρο της παιδικής φροντίδας

Πώς άρχισε

Το Babysits ιδρύθηκε το 2008 από τον Peter van Soldt. Παρατήρησε μέλη της οικογένειάς του και στενοί του φίλοι να δυσκολεύονταν να βρουν μια ικανή και αξιόπιστη babysitter που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους και σκέφτηκε ότι πρέπει να βρεθεί μια λύση. Για αυτό δημιουργήθηκε το Babysits· μια διαδικτυακή πλατφόρμα όπου μπορείτε εύκολα να φιλτράρετε σύμφωνα με όλες τις ανάγκες σας για την φροντίδα των παιδιών σας, είτε επιθυμείτε μια δίγλωσση νταντά, μια ευέλικτη babysitter για τα Σαββατοκύριακα ή μια babysitter με εμπειρία με παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Αποστολή

Το Babysits είναι εκεί για να βελτιώσει τις ζωές των οικογενειών που χρειάζονται βοήθεια με την φροντίδα των παιδιών τους, να προσφέρει στους γονείς ηρεμία και να τους βοηθήσει να βρουν την τέλεια φροντίδα για την οικογένειά τους. Η αποστολή μας είναι να ενδυναμώσουμε τις κοινότητες που έχουν να κάνουν με τη φροντίδα των παιδιών. Τώρα, το Babysits έχει ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια μέλη σε σχεδόν κάθε ήπειρο, υποστηρίζοντας καθημερινά οικογένειες, με την φροντίδα των παιδιών τους.

Γνωρίστε την ομαδα

Βρήκα για τα παιδιά μου μια Supersitter μέσω του Babysits και αξιοποιώ ό,τι μαθαίνω μέσω της δικής μου εμπειρία για να βελτιώσω την πλατφόρμα.

-Peter van Soldt-

Το Babysits αποτελείται από μια ομάδα με κίνητρα που εργάζεται για την ασφαλή, προσβάσιμη και οικονομικά προσιτή φροντίδα των παιδιών. Εκτιμούμε ιδιαίτερα τη διαφάνεια και τη συνεχή βελτίωση. Για να διασφαλίσουμε ότι το Babysits είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικό προς τα μέλη, χρησιμοποιούμε και εμείς την πλατφόρμα μας, μαζί με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς μας! Είτε πρόκειται για μια δευτερεύουσα δουλειά ως babysitter ή για να βρούμε μια babysitter για τα παιδιά μας, αυτή η εμπειρία μας βοηθά να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές βελτιώσεις στην πλατφόρμα.

Τι πρεσβεύουμε

Ασφάλεια
Ασφάλεια

Η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια είναι οι κύριες προτεραιότητές μας. Λαμβάνουμε επιπλέον μέτρα για να εξαασφαλίσουμε για τα μέλη μας μια πλατφόρμα όσο το δυνατόν ασφαλέστερη.

Μάθετε περισσότερα
Διαφάνεια
Διαφάνεια

Πιστεύουμε σε μια ανοιχτή, ειλικρινή και σαφής πλατφόρμα που δίνει στα μέλη μας όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται προκειμένου να λάβουν τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις.

Δράση για το κλίμα
Δράση για το κλίμα

Το Babysits νοιάζεται για το μέλλον των παιδιών! Για αυτό και αφιερώνουμε μέρος των εσόδων μας στην απομάκρυνση του CO2 από την ατμόσφαιρα.

Μάθετε περισσότερα
Συμμετοχικότητα
Συμμετοχικότητα

Στο Babysits μπορούν όλοι να εγγραφούν και να βρουν babysitter ή δουλειά ως babysitter, ανεξάρτητα από την καταγωγή, το φύλο, τη θρησκεία, τη σεξουαλικότητα τους κ.λπ.

Απόρρητο
Απόρρητο

Το Babysits νοιάζεται πραγματικά για το απόρρητο των δεδομένων σας. Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο.

Μάθετε περισσότερα

Βοηθάμε οικογένειες σε όλο τον κόσμο

Ένα αναπτυσσόμενο παγκόσμιο δίκτυο επαγγελματιών φροντίδας παιδιών, γονέων και της διεθνούς ομάδας μας να τους στηρίζει

5.000.000+
Μέλη
28.500+
Πόλεις
82+
Χώρες

Ποιος είναι ο δικός σας ρόλος;

Safety

Οικογένειες

Η εύρεση μιας αξιόπιστης babysitter online μπορεί να είναι δύσκολη. Για αυτό υπάρχει το Babysits. Διαθέτουμε μια πλατφόρμα που χαρακτηρίζεται από τη δαφάνεια των υπηρεσιών της, έτσι ώστε να αισθάνεστε σιγουριά πως τα παιδιά σας βρίσκονται στα καλύτερα χέρια.

Είτε ψάχνετε για ευέλικτη babysitter, μια δίγλωσση νταντά, κάποιον με εμπειρία με ειδικές ανάγκες, μια babysitter για να παίρνει τα παιδιά από το σχολείο κ.λπ. To Babysits έχει κάποιον για εσάς!

Safety

Πάροχοι παιδικής φροντίδας

Σας αρέσει να είστε το αφεντικό του εαυτού σας, να επιλέγετε τις ώρες εργασίας και τον μισθό σας; Αγαπάτε πολύ τα παιδιά και θα θέλατε να αποκτήσετε σχετική εργασιακή εμπειρία αλλά και επιπλέον χρήματα;

Η κοινότητα του Babysits είναι το τέλειο μέρος για αυτούς που παίζουν κρυφτό, αλλάζουν πάνες, βοηθούν με το διάβασμα ή φτιάχνουν κάστρα με μαξιλάρια!

Safety

Τα παιδιά

Η άνεση και η ασφάλεια των παιδιών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας. Μέτρα όπως η εξακρίβωση εγγράφων ταυτοποίησης, οι αξιολογήσεις, οι συστάσεις και πολλά άλλα μειώνουν τις ανησυχίες των γονιών.

Επιπλέον, το υλικό της κοινότητάς μας περιλαμβάνει συμβουλές για τη φροντίδα των παιδιών, DIY κατασκευές, συνταγές και δραστηριότητες για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά.

Εργαζόμαστε πάντα για να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Θέλω να εγγραφώ!