Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Μαζί προσδίδουμε αξιοπιστία στο χώρο της παιδικής φροντίδας

Το Babysits είναι για όλους εμάς: μια κοινότητα γονέων, babysitter, παιδιών και της ομάδας του Babysits. Έχετε περιέργεια να μάθετε ποιος είναι ο ρόλο σας;

Οι γονείς

Οι γονείς

Η εύρεση μιας αξιόπιστης babysitter online μπορεί να είναι δύσκολη. Για αυτό υπάρχει το Babysits. Διαθέτουμε μια πλατφόρμα που χαρακτηρίζεται από τη δαφάνεια των υπηρεσιών της, έτσι ώστε να αισθάνεστε σιγουριά πως τα παιδιά σας βρίσκονται στα καλύτερα χέρια.

Εάν ψάχνετε κάποιον να παίζει κρυφτό, να αλλάζει πάνες, να βοηθάει με το διάβασμα, να κάνει κάστρα με μαξιλάρια, το Babysits έχει την λύση!

Πώς λειτουργεί το Babysits

Οι babysitter

Οι babysitter

Σας αρέσει να είστε το αφεντικό του εαυτού σας, να επιλέγετε τις ώρες εργασίας και τον μισθό σας; Αγαπάτε πολύ τα παιδιά και θα θέλατε να αποκτήσετε σχετική εργασιακή εμπειρία αλλά και επιπλέον χρήματα;

Η κοινότητα του Babysits είναι το τέλειο μέρος για αυτούς που παίζουν κρυφτό, αλλάζουν πάνες, βοηθούν με το διάβασμα ή φτιάχνουν κάστρα με μαξιλάρια!

Πώς λειτουργεί το Babysits

Τα παιδιά

Τα παιδιά

Η άνεση και η ασφάλεια των παιδιών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα μας. Μέτρα όπως η εξακρίβωση εγγράφων ταυτοποίησης, οι αξιολογήσεις, οι συστάσεις και πολλά άλλα μειώνουν τις ανησυχίες των γονιών.

Επιπλέον, το υλικό της κοινότητας μας περιλαμβάνει συμβουλές για τη φροντίδα των παιδιών, DIY κατασκευές, συνταγές και δραστηριότητες για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά.

Εμπιστοσύνη και Ασφάλεια

Υλικό της Κοινότητας

Η ομάδα του Babysits

Η ομάδα του Babysits

Το Babysits ιδρύθηκε το 2008 από τον Peter van Soldt. Κίνητρο του αποτέλεσε η ιδέα να αναπτύξει μια εύχρηστη πλατφόρμας που προσφέρει στους γονείς ελευθερία και ηρεμία. Και κάπως έτσι γεννήθηκε το όραμα μας να ενδυναμώσουμε σε παγκόσμιο επίπεδο κοινότητες γύρω από τη φροντίδα των παιδιών.

Σήμερα, το Babysits αποτελείται από μια ενθουσιώδης ομάδα που εργάζεται για την ασφαλή, προσβάσιμη και οικονομικά προσιτή φροντίδα των παιδιών. Η διαφάνεια και η συνεχής βελτίωση έχουν τεράστια σημασία για εμάς.

Τι πρεσβεύουμε

Στο Babysits, στηρίζουμε το κοινό καλό της κοινωνίας μας και πιστεύουμε στη διασφάλιση ενός ζωντανού πλανήτη για τα παιδιά, τα οποία είναι το μέλον της παγκόσμιας κοινότητας μας.

Χάρις αυτού, το Babysits έχει γίνει μέλος του Leaders For Climate Action, μιας οργάνωσης ομοϊδεατών επιχειρήσεων που έχουν δεσμευτεί να αναλάβουν δράση κατά της ρύπανσης από άνθρακα και της κλιματικής αλλαγής. Μεταξύ άλλων, συμβάλλουμε μέρος των εσόδων μας για την απομάκρυνση του CO₂ από την ατμόσφαιρα.

Μάθετε περισσότερα για το πώς το πραγματοποιούμε:

Ένα αναπτυσσόμενο παγκόσμιο δίκτυο επαγγελματιών φροντίδας παιδιών, γονέων και της διεθνούς ομάδας μας να τους στηρίζει

4.000.000+
Μέλη
28.500+
Πόλεις
79+
Χώρες