Για τον Τύπο

Για τον Τύπο

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνώ με τους Όρους & Προϋποθέσεις του. Όλο το περιεχόμενο που λαμβάνεται από τον Ιστότοπο (φωτογραφίες, ήχοι και βίντεο, κ.λπ.) μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για δημοσιογραφικούς σκοπούς. Οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου του ιστοτόπου, χωρίς περιορισμό σε προσωπική ή εμπορική χρήση, απαγορεύεται αυστηρά.

Σχετικά με το Babysits

Σχετικά με το Babysits

Η αποστολή μας να ενδυναμώνουμε κοινότητες παιδικής φροντίδας έχει οδηγήσει το Babysits σε 82 χώρες κατά μήκος 6 ηπείρων.

Με περισσότερα από 5.000.000 παγκόσμια μέλη, η πλατφόρμα μας καθοδηγείται από την παροχή ασφαλούς, προσβάσιμης και οικονομικά προσιτής παιδικής φροντίδας. Δίνουμε στους γονείς και τους παρόχους παιδικής φροντίδας την εξουσία και τη διαφάνεια να λαμβάνουν τις δικές τους, τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τη φροντίδα των παιδιών.

Διαβάστε περισσότερα για εμάς

Επικοινωνήστε

Η ομάδα μας χαίρεται να συνεργάζεται με δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο και να μοιράζεται τις μοναδικές μας ιστορίες. Θέλετε να γράψετε μια ιστορία για το Babysits ή να συνεργαστούμε; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Είμαστε πάντα ανοιχτοί για πιθανές συνεργασίες! Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Babysits και τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε, ρίξτε μια ματιά στο media kit υλικό μας.

Κατεβάστε το media kit υλικό για το Babysits

To Brand του Babysits

Στον Τύπο

Μεταξύ άλλων στο...

Asia One CBS News Greenpeace
Asia One CBS News Greenpeace
Asia One CBS News Greenpeace
Asia One CBS News Greenpeace