Το Babysits έχει ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα!

Το Babysits έχει ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα!

Από το Babysits
ανάγνωση 3 λεπτών

Εδώ στο Babysits, είμαστε προσηλωμένοι στον σκοπό μας να ενδυναμώνουμε κοινότητες γύρω από την παιδική φροντίδα έτσι ώστε τα παιδιά να μεγαλώσουν χαρούμενα και υγιή. Οι δράσεις ενάντιας της παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής είναι κάτι που έχουμε εντοπίσει ως καίριας σημασίας, και για το οποίο έχουμε πάθος και είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό.

Το Babysits λαμβάνει Κλιματική Δράση

Λοιπόν, λαμβάνουμε Δράση για το Κλίμα! Τι σημαίνει αυτό; Έχουμε Ουδέτερο Ισοζύγιο Άνθρακα!

Πιο συγκεκριμένα, το Babysits έλαβε μέρος στο Leaders For Climate Action (LFCA) ενός οργανισμού που φέρνει σε επαφή επιχειρήσεις αφοσιωμένες να λαμβάνουν δράση ενάντιας της κλιματική αλλαγής και τους βοηθά να εντοπίσουν τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να μειώσουν το αντίκτυπο τους στο περιβάλλον.

LFCA

Με την βοήθεια του LFCA, είμαστε στην θέση να:

  • Μειώσουμε τις εκπομπές του άνθρακα.
    Υπολογίσαμε τις επιπτώσεις όλων των πτυχών της επιχείρησης μας, από την κατανάλωση ενέργειας στο γραφείο μας μέχρι τα απορρίμματα που παράγονται/ανακυκλώνονται, τη μετακίνηση από και προς την δουλειά για τους υπαλλήλους μας, και πολλά άλλα.

  • Εξισορροπήσουμε το αποτύπωμα του άνθρακα και πλέον έχουμε Ουδέτερο Ισοζύγιο Άνθρακα.
    Λαμβάνοντας υπόψη την συνολική παραγωγή άνθρακα του Babysits, επενδύσαμε σε ένα VCS Χρυσών Προδιαγραφών πρότζεκτ (VCS Gold Standard) για να εξισορροπήσουμε άμεσα τις εκπομπές που παράγονται από την εταιρία μας.

  • Εντοπίσαμε και αλλάξαμε την πολιτική/πρακτικές για να μειώσουμε μελλοντικές εκπομπές.
    Είμαστε αφοσιωμένοι και αλλάξουμε πολιτική και πρακτικές έτσι ώστε να μειώνουμε το αποτύπωμα του άνθρακα ανά τα χρόνια.


Συνεχή Συνεισφορά

Πέρα από τα παραπάνω βήματα που κάναμε, είμαστε επίσης ενεργοί με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Εκπαιδεύουμε

Δημιουργούμε υλικό για να ενημερώσουμε και να εκπαιδεύσουμε την κοινότητα γονέων, παρόχων παιδικής φροντίδας και παιδιών για την κλιματική αλλαγή και για το τι μπορούν να κάνουν. Τρόποι που εκπαιδεύουμε: Εξηγούμε τι είναι η κλιματική αλλαγή στα παιδιά, DIY κατασκευές με ανακυκλωμένα υλικά, δραστηριότητες με φυτά και πολλά άλλα.

Ελέγξτε μερικά παραδείγματα εδώ!

Τρόποι να ανακυκλώσετε με τα παιδιά

DIY Χειροτεχνία με Ζωάκια από Ανακυκλωμένο Χαρτόνι

  • Ενημερώνουμε

Είμαστε ενεργοί, χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα μας για να μοιραστούμε πληροφορίες και διάφορες πηγές για να ενημερώσουμε την κοινότητα μας. Επίσης, δραστηριοποιούμαστε ενεργά στις Παρασκευές για το Μέλλον και σε πορείες για το κλίμα.

Fridays for future Babysits

  • Συνεργαζόμαστε

Βάζουμε τα δυνατά μας για να συνεργαζόμαστε με άλλους οργανισμούς, για να δραστηριοποιούμε κι άλλους για την κλιματική δράση και για να μοιραζόμαστε γνώσεις, πηγές, και ενημέρωση σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό.


Για να μάθετε περισσότερα για την συνεισφορά μας και την αφοσίωση μας στην κλιματική δράση με το LCFA, ελέγξτε την σελίδα μας για το κλίμα εδώ.

Γίνετε μέλος της Κοινότητας Φύλαξης Παιδιών!

Εγγραφείτε δωρεάν