Συμβουλές για τη φωτογραφία προφίλ στο Babysits

Συμβουλές για τη φωτογραφία προφίλ στο Babysits

Από το Babysits
ανάγνωση 4 λεπτών

Δεν είστε σίγουροι τι φωτογραφία θα πρέπει να επιλέξετε για το προφίλ σας; Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα καθώς μια πολύ καλή φωτογραφία προφίλ μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητα να βρείτε μια δουλειά ως babysitter. Είναι συχνά η πρώτη σας ευκαιρία να κάνετε καλή εντύπωση. Εάν έχετε ήδη διαθέσιμη μια επαγγελματική φωτογραφία, αυτή και είναι η καλύτερη σας επιλογή. Ωστόσο, πολλοί από εμάς δεν έχουμε πρόσβαση σε επαγγελματικές φωτογραφίες πορτραίτου, για αυτό και χρειάζεται να αυτοσχεδιάσουμε. Εδώ θα βρείτε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βγάλετε τις καλύτερες φωτογραφίες για το προφίλ σας στο Babysits.

Επιλέξτε μια αντιπροσωπευτική φωτογραφία

Είναι σημαντικό να δώσετε στους γονείς μια αντιπροσωπευτική εικόνα της εμφάνισης σας. Στις μέρες μας είναι σύνηθες ο κόσμος να αλλάζει την εικόνα τους στα μέσα κοινωνική δικτύωσης. Όμως, δεν είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε φίλτρα καθώς δεν παρέχουν μια αληθινή αναπαράσταση της babysitter. Μπορεί να είστε στον πειρασμό να επιλέξετε μια φωτογραφία που βγάλατε πριν πέντε χρόνια όπου τα μαλλιά σας ήταν διαφορετικό χρώμα. Αυτό μπορεί να απωθήσει τους γονείς και να τους ωθήσει να αμφισβητήσουν την αξιοπιστία σας. Επομένως, είναι καλή ιδέα να κρατήσετε τη φωτογραφία σας πρόσφατη και σύμφωνη με την τρέχουσα εικόνα σας. Η φωτογραφία θα πρέπει να αποτελεί μια ακριβή αναπαράσταση του πως είστε στην καθημερινότητα σας. Εάν μάλιστα κάνετε μια δραστική αλλαγή στην εμφάνιση σας είναι καλή ιδέα να ενημερώσετε και τη φωτογραφία προφίλ σας.

Να είστε το μόνο άτομο στην φωτογραφία

Οι φωτογραφίες με φίλους ή μέλη της οικογένεια σας είναι πολύ όμορφες και δείχνουν την κοινωνική και αγαπητή πλευρά της προσωπικότητας σας. Ωστόσο, μπορεί να κάνει τους γονείς να αναρωτηθούν ποιο άτομο είναι η babysitter. Για να αποφύγετε το μπέρδεμα, είναι καλό να επιλέξετε μια φωτογραφία που περιλαμβάνει μόνο τον εαυτό σας. Είναι επίσης σημαντικό η φωτογραφία σας να είναι κοντινή καθώς θα παρέχει πιο καθαρή εικόνα του προσώπου σας.

Ζητήστε έναν φίλο να σας βγάλει φωτογραφίες

Είναι μια πολύ καλή ιδέα να ζητήσετε από ένα φίλο ή ένα μέλος της οικογενείας σας να σας βγάλει μερικές φωτογραφίες. Μια selfie είναι αποδεκτή, ωστόσο, δεν την συστήνουμε. Η μπροστινή κάμερα έχει ως αποτέλεσμα φωτογραφίες χαμηλής ευκρίνειας, για αυτό, η πίσω κάμερα αποτελεί πάντοτε την καλύτερη επιλογή. Η χρήση φίλτρων μπορεί επίσης να έχει αρνητικό αντίκτυπο στο προφίλ σας, ειδικότερα εάν καλύπτουν το πρόσωπο σας. Στην περίπτωση που σας βοηθήσει κάποιος με τη λήψη των φωτογραφιών η πόζα και η στάση σας μπορεί να φαίνεται περισσότερο φυσική και άνετη. Οι φίλοι σας μπορούν να σας καθοδηγήσουν και να σας συμβουλέψουν να ταιριάξετε το πουκάμισο σας ή να χαμογελάσετε πιο φυσικά. Τέλος, μπορούν να σας διαβεβαιώσουν ότι πετύχατε το επιθυμητό αποτέλεσμα και έχετε στα χέρια σας μια επαγγελματική φωτογραφία.

Αποφύγετε ένα φόντο που δημιουργεί σύγχυση

Η καλύτερη σας επιλογή για μια φωτογραφία προφίλ πιθανότατα να είναι ένα ουδέτερο φόντο καθώς εκπέμπει επαγγελματισμό και συμβάλλει στο να δημιουργήσετε μια ξεκάθαρη εικόνα της babysitter. Μια φωτογραφία σε εξωτερικό χώρο ή μπροστά από ένα ωραίο φόντο είναι καλή ιδέα αρκεί να το κρατήσετε όσο πιο απλό γίνεται. Μην συμπεριλάβετε προσωπικά σας στοιχεία στο φόντο της φωτογραφίας σας, όπως διεύθυνση και αριθμό τηλεφώνου. Μην χρησιμοποιήσετε το βιογραφικό σας ως εικόνα προφίλ καθώς θα αφαιρεθεί.

Ντυθείτε κατάλληλα

Για ποιο λόγο έχει σημασία τι φοράτε; Μπορεί να φανεί περίεργο σε κάποιους αλλά ο τρόπος που ντύνεστε μπορεί να επηρεάσει τους γονείς και έχουν θετική προδιάθεση προς εσάς. Είναι σημαντικό να** ντυθείτε όπως θα ντυνόσασταν στο πρώτο σας ραντεβού για να φροντίσετε τα παιδιά**. Μη φορέσετε γυαλιά ηλίου ή κάτι που μπορεί να καλύψει την εικόνα σας. Τα συμπαγή χρώματα συνήθως φαίνονται καλύτερα στην κάμερα. Εάν φορέσετε έντονα χρώματα θα κάνει το προφίλ σας να ξεχωρίσει. Δεν συστήνεται να φορέσετε αστεία κοστούμια καθώς μπορεί να αποσπούν την προσοχή και έχουν την τάση να προωθούν μια αρνητική εικόνα στους γονείς.

Ορίστε ένα παράδειγμα με το πως θα πρέπει και δεν πρέπει να είναι η φωτογραφία προφίλ σας:

how to take a profile picture

Τι σημαίνει για εσάς να έχετε μια καλή φωτογραφία προφίλ

Εάν θέλετε να αυξήσετε τα μηνύματα και τις προτάσεις που λαμβάνετε είναι καλό να αφιερώσετε λίγο χρόνο για τη δημιουργία της φωτογραφίας προφίλ σας. Είναι η πρώτη εικόνα που θα δουν οι γονείς και αποτελεί μέρος της πρώτης εντύπωσης που θα σχηματίσουν για εσάς. Για αυτό, εάν θέλετε να επικοινωνήσουν μαζί σας βεβαιωθείτε πως η εικόνα σας δείχνει έναν συμπαθή και αξιόπιστο επαγγελματία. Σκεφτείτε την ως το δικό σας προσωπικό brand καθώς προσπαθείτε να ξεχωρίσετε μέσα στον ανταγωνισμό. Σας υποσχόμαστε ότι αξίζει τον κόπο και τον χρόνο. Εάν ψάχνετε περισσότερες συμβουλές για να βελτιώσετε το προφίλ σας ελέγξτε αυτό το άρθρο για το πως να γράψετε ένα τέλειο προφίλ.


Τι περιμένετε; Εγγραφείτε τώρα και βρείτε την τέλεια babysitter ή δουλειά ως babysitter χάρη στη νέα σας φωτογραφία προφίλ!

Γίνετε μέλος της Κοινότητας Φύλαξης Παιδιών!

Εγγραφείτε δωρεάν