Τι σημαίνει όταν κάποιος διαθέσει ένα επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης;

Θέλουμε να είστε σίγουροι ότι οι άνθρωποι στο Babysits είναι αυτοί που λένε ότι είναι.

Ένας τρόπος για να το κάνουμε αυτό είναι να ζητάμε από τον κάθε χρήστη να παρέχει ένα επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης. Αυτό μπορεί να είναι διαβατήριο, αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης κ.λπ.

Εάν στο προφίλ ενός γονέα ή μιας babysitter λέει "Επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης διατέθηκε", σημαίνει ότι αυτό το άτομο έχει διαθέσει με επιτυχία ένα έγγραφο ταυτοποίησης. Αυτό μας βοηθά να διατηρήσουμε τo Babysits ασφαλή, να καταπολεμήσουμε την απάτη και ακόμα περισσότερα.

Είναι ασφαλής η προσθήκη ενός επίσημου εγγράφου ταυτοποίησης;

Η ταυτότητά σας θα υποβληθεί σε επεξεργασία σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας και δεν θα αποθηκευτεί μετά την ολοκλήρωση της επαλήθευσης. Για κανένα λόγο, η ταυτότητά σας δεν θα κοινοποιηθεί ποτέ σε κανέναν άλλον που χρησιμοποιεί το Babysits ή σε τρίτους.

Πώς ελέγχεται ένα επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης;

Οι χρήστες τραβούν με την κάμερα του Η/Υ ή του κινητού τους φωτογραφίες των φυσικών εγγράφων ταυτοποίησης και τις στέλνουν στο Babysits. Η Μηχανική Mάθηση (Machine Learning) προσπαθεί να προσδιορίσει εάν το έγγραφο που προστέθηκε είναι αυθεντικό.

Στη συνέχεια, οι χρήστες πρέπει να βγάλουν μια selfie. Χρησιμοποιείται για να επαληθευτεί ότι το πρόσωπο στο έγγραφο ταυτοποίησης και η selfie ταιριάζουν.

Τέλος, ελέγχουμε αν η selfie ταιριάζει με τη φωτογραφία προφίλ του χρήστη.

Η ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας δεν αποτελεί επιδοκιμασία κανενός γονέα ή babysitter, δεν εγγυάται την ταυτότητα κάποιου και δεν αποτελεί διαβεβαίωση ότι η αλληλεπίδραση μαζί του θα είναι ασφαλής. Να χρησιμοποιείτε πάντα τη δική σας καλύτερη κρίση και να ακολουθείτε τις συμβουλές μας για την ασφάλειά σας.