Τι είναι τα αυτοκόλλητα του Babysits;

Τι είναι τα αυτοκόλλητα του Babysits;

Από το Babysits
ανάγνωση 6 λεπτών

Όταν ψάχνετε για babysitter ή για δουλειά ως babysitter, ένα από τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να σκεφτείτε είναι η ορατότητα του προφίλ σας. Για να την βελτιώσετε, θα πρέπει να αποκτήσετε περισσότερα αυτοκόλλητα!

Τα αυτοκόλλητα είναι ένας τρόπος για να βελτιώσετε την κατάταξη σας στα αποτελέσματα αναζήτησης της πλατφόρμας. Όσα περισσότερα αυτοκόλλητα μαζέψετε, τόσο υψηλότερες οι πιθανότητες να επικοινωνήσει μαζί σας ένας χρήστης του Babysits.

Τα αυτοκόλλητα δεν ωφελούν μόνο στην αύξηση της ορατότητας του προφίλ σας, συμβάλουν και στη δημιουργία μιας κοινότητας με κίνητρα, αναδεικνύοντας ταυτοποιημένα προφίλ υψηλής ποιότητας.

Αυτό σημαίνει πως ένα ολοκληρωμένο προφίλ και η δραστηριοποίηση στην πλατφόρμας του Babysits θα αυξήσει τις πιθανότητες σας να βρείτε μια δουλειά ως babysitter ή να βρείτε τον τέλειο επαγγελματία για τα παιδιά σας.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και μάθετε πως θα αποκτήσετε τα Babysits αυτοκόλλητα:

Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε όλα τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του κάθε αυτοκόλλητου, συνεχίστε να διαβάζετε!

Τα αυτοκόλλητα του Babysits εμφανίζονται με την αγαπητή μας μασκότ, Barry, που είναι πάντα αφοσιωμένος να βοηθάει την κοινότητα του Babysits! Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω φωτογραφία για να τα δείτε όλα:

Earn the badges to improve your visibility

Πως κερδίζω τα αυτοκόλλητα;

Earn the badges to improve your visibility

1. Επαληθευμένο email – Πρώτα θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα προφίλ και να επαληθεύσετε το email σας έτσι ώστε να ξεκινήσει το ταξίδι σας στο Babysits!

2. Φωτογραφία προφίλ – Μόλις επαληθεύσετε τη διεύθυνση email σας, είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε το προφίλ σας. Πρώτα απ’ όλα, χρειάζεται να ανεβάσετε μια φωτογραφία προφίλ. Για να βγάλετε την τέλεια φωτογραφία προφίλ, βεβαιωθείτε πως κοιτάτε στην κάμερα και έχετε ένα απλό λευκό φόντο χωρίς φίλτρα. Αποφύγετε αξεσουάρ όπως γυαλιά ηλίου ή καπέλα και βεβαιωθείτε πως έχετε καλό φωτισμό.

3. Εκτενής περιγραφή προφίλ – Είναι σημαντικό να παρουσιάσετε τον εαυτό σας και να εξηγήσετε γιατί ψάχνετε για δουλειά ή babysitter.

4. Βίντεο προφίλ – το συστήνουμε διότι ένα βίντεο μπορεί να πει περισσότερα από μια φωτογραφία. Κατά τη δημιουργία του βίντεο προφίλ, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε και τα 40 διαθέσιμα δευτερόλεπτα για έχετε ένα καθαρό, περιεκτικό αποτέλεσμα και να δείξετε τον εαυτό σας!

Earn the badges to improve your visibility

5. Επαληθευμένος λογαριασμός – Για να κάνουμε την πλατφόρμα μας όσο πιο αξιόπιστη γίνεται παρέχουμε τη δυνατότητα στους χρήστες μας να επαληθεύσουν την ταυτότητα τους μέσω ενός επίσημου εγγράφου ταυτοποίησης. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

6. Πρώτη Σύσταση – Για να κάνετε το προφίλ σας να εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία, καλό θα είναι να ζητήσετε μια σύσταση. Οι συστάσεις είναι ο τέλειος τρόπος να δείξετε πως είστε ένα άτομο άξιο εμπιστοσύνης.

7. Σύνδεση με το Facebook – Συνδεθείτε με το Facebook και ανακαλύψτε τις έμπιστες σχέσεις σας με γονείς και babysitter.

8. Σύνδεση με την Apple – Συνδεθείτε με την Apple για να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας.

Earn the badges to improve your visibility

9. Σύνδεση με το Google – Συνδεθείτε με το Google και ανακαλύψτε τις έμπιστες σχέσεις σας με γονείς και babysitter.

10. Σύνδεση με LinkedIn – Συνδεθείτε με το LinkedIn για να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας.

11. Ακολουθήστε μας στο FacebookΑκολουθήστε το Babysits στο Facebook για να ανακαλύψετε συμβουλές, κόλπα και φανταστικές ιδέες.

12. Ακολουθήστε μας στο InstagramΑκολουθήστε μας στο Instagram για να ανακαλύψετε DIY ιδέες, συνταγές για παιδιά και συμβουλές για babysitter και γονείς.

Earn the badges to improve your visibility

13. Επαγγελματικό LinkedIn – Είστε ένας επαγγελματίας, για αυτό ακολουθήστε το Babysits στο LinkedIn και μείνετε ενημερωμένοι με τα κατορθώματα της εταιρίας μας και πολλά άλλα πίσω από τα παρασκήνια.

14. Κοινοποίηση στο Facebook – Μοιραστείτε το προφίλ σας στο Facebook για να ενημερώσετε τους φίλους σας για το νέο σας προφίλ!

15. Κοινοποίηση στο Twitter – Μοιραστείτε το προφίλ σας στο Twitter για να έχετε απήχηση σε μεγαλύτερο κοινό!

16. Ενημερώστε την διαθεσιμότητα σας – Είτε ψάχνετε για δουλειά ή μια babysitter, είναι πολύ σημαντικό να προσδιορίσετε πότε είστε διαθέσιμοι/πότε χρειάζεστε κάποιον. Με αυτόν τον τρόπο, θα είναι πιο εύκολο να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Earn the badges to improve your visibility

17. Επαλήθευση αριθμού τηλεφώνου – Επαληθεύστε τον αριθμό τηλεφώνου σας εδώ για να κάνετε την επικοινωνία σας με τους άλλους χρήστες πιο αξιόπιστη.

18. Διανομή αφίσας – Κατεβάστε και διανείμετε την προσωποποιημένη σας αφίσα για να αυξήσετε τις πιθανότητες σας και στην offline κοινότητα της φροντίδας των παιδιών.

19. Πρώτο Ραντεβού – Με τον γονέα ή την babysitter, χρησιμοποιήστε το ημερολόγιο των ραντεβού μας για να συναντηθείτε. Αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε υπό έλεγχο όλα σας τα ραντεβού.

20. Πρώτη Αξιολόγηση – Πως πήγε το ραντεβού; Ελπίζουμε να πήγε πολύ καλά! Εάν ναι, μπορείτε να ζητήσετε από τους χρήστες που ήρθατε σε επαφή να γράψουν μια αξιολόγηση για εσάς.

Earn the badges to improve your visibility

21. Πρώτο επαναλαμβανόμενο ραντεβού – Θα θέλατε να συνεργαστείτε ξανά με το ίδιο άτομο; Προγραμματίστε ακόμα ένα ραντεβού με αυτόν τον χρήστη.

22. Πρόσφατη Σύνδεση – Εάν θέτε να εμφανίζεστε στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης του Babysits, χρειάζεται να συνδέεστε στον λογαριασμό σας κάθε μερικές ημέρες!

Barry, the Babysits Mascot!


Τα αυτοκόλλητα φαίνονται πολλά, αλλά μόνο με τη δημιουργία και την ανάρτηση του προφίλ σας έχετε καταφέρει να αποκτήσετε σχεδόν τα μισά.

Όσα περισσότερα αυτοκόλλητα οι χρήστες του Babysits μαζεύουν τόσο πιο αξιόπιστη γίνεται η πλατφόρμα μας! Ξεκινήστε τώρα και γίνετε μέρος αυτής της φανταστικής κοινότητας φροντίδας παιδιών!

Γίνετε μέλος της Κοινότητας Φύλαξης Παιδιών!

Εγγραφείτε δωρεάν