Διασκεδαστική Ρουτίνα Γυμναστικής για Παιδιά

Διασκεδαστική Ρουτίνα Γυμναστικής για Παιδιά

Από το Babysits
ανάγνωση 2 λεπτών

Τα παιδιά έχουν πολύ ενέργεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας! Για να βοηθήσετε τα παιδάκια σας να εκτονώσουν την ενέργεια τους στο σαλόνι ή τον κήπο, δημιουργήσαμε τη διασκεδαστική ρουτίνα γυμναστική Κινήσου Όπως ένα Ζωάκι που μπορείτε να ακολουθήσετε και εσείς μαζί τους, εάν θέλετε.

Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η γυμναστική για έναν υγιή τρόπο ζωής και ότι τα παιδιά χρειάζεται κι αυτά τακτικά να ασκούνται για να έχουν μια υγιή ζωή. Εάν καταφέρουμε να εμφυσήσουμε έναν υγιή τρόπο ζωής στα παιδιά μας όσο αυτά είναι μικρά, είναι πολύ πιο πιθανό να μεγαλώσουν διατηρώντας αυτές τις συνήθειες και στην ενήλικη ζωή τους.

Έρευνες έχουν δείξει ότι τα άτομα που από μικρή ηλικία γυμνάζονται σε τακτική βάση είναι πολύ πιο πιθανό να γυμνάζονται και ως ενήλικες σε σύγκριση με αυτούς που δε γυμνάζονταν συχνά ως παιδιά. Η πρόσβαση σε άσκηση και γυμναστική από νωρίς στη ζωή κάποιου, σημαίνει ότι είναι πιο πιθανό να διατηρήσει ένα υγιές βάρος.

Εάν αυτά δεν ήταν αρκετά για να σας πείσουμε να διατηρείτε τα παιδιά σας δραστήρια – μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι η συχνή άσκηση στα παιδιά έχει άμεση συσχέτιση με τον αναπτυσσόμενο εγκέφαλο τους. Αυτό σημαίνει ότι η άσκηση και τα αθλήματα μπορούν να οδηγήσουν στην ανάπτυξη των νοητικών τους δεξιοτήτων, όπως είναι η καλύτερη μνήμη.

Όσο μικρότερα είναι τα παιδιά όταν ξεκινήσουν να αθλούνται τόσο το καλύτερο για την υγεία τους μακροπρόθεσμα. Χρησιμοποιήστε τη ρουτίνα γυμναστικής Κινήσου Όπως ένα Ζωάκι και συμπεριλάβετε την άσκηση ενώ διασκεδάζετε όλοι μαζί!

Move Like an Animal Exercise for Kids

Έχεις 60 δευτερόλεπτα να επαναλάβεις, όσες περισσότερες φορές μπορείς, τις κινήσεις του κάθε ζώου. Ας δούμε πόσες φορές μπορείς να τις επαναλάβεις!


Σας άρεσε αυτή η δραστηριότητα; Θα χαρούμε να σας δούμε να Κινήστε Όπως ένα Ζωάκι! Μοιραστείτε τους τρόπους που αθλείστε μαζί μας στο @babysits.

Για περισσότερες δραστηριότητες για παιδιά, ρίξτε μια ματιά στα υπόλοιπα μας άρθρα εδώ!

Γίνετε μέλος της Κοινότητας Φύλαξης Παιδιών!

Εγγραφείτε δωρεάν