DIY Μαράκες

DIY Μαράκες

Από το Babysits
ανάγνωση 2 λεπτών

Η μουσική μπορεί να μεταφέρει τα παιδιά σε έναν μαγικό κόσμο, να τα κάνει να χορέψουν και να γελάσουν. Για αυτό φτιάξαμε αυτήν τη χειροτεχνία και μπορείτε να ακολουθήσετε μερικά βήματα για να φτιάξετε στο σπίτι με τα παιδιά σας DIY μαράκες. Τώρα, εσείς και τα παιδιά σας θα είστε πάντα έτοιμοι να παίξετε μαράκες στο ρυθμό της μουσικής!

Αυτές οι μικρές σπιτικές μαράκες είναι ένα εύκολο και οικονομικό μουσικό όργανο για να φτιάξετε, είτε είναι για να περάσουν ωραία ως αδέρφια, φίλοι, να τις πάνε στο σχολείο, ή για αξεσουάρ για μια γιορτή. Αλλά, πως τις φτιάχνετε; Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ανακαλύψετε πως!

Για να τις φτιάξετε χρειάζεστε τα ακόλουθα υλικά:

  • Ρολά χαρτιού υγείας
  • Ακρυλικά χρώματα
  • Μαρκαδόρους
  • Διάφανη κολλητική ταινία συσκευασίας
  • Αυτοκόλλητες κορδέλες με διαφορετικά χρώματα (μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε σελοτέιπ με διαφορετικά χρώματα!)
  • Ρύζι, ζυμαρικά μικρού μεγέθους ή όσπρια για να γεμίσετε τις μαράκες

Για ξεκινήσετε, πρέπει να αποφασίσετε το θέμα για τις μαράκες. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και ειδικότερα τη φαντασία των παιδιών· χρησιμοποιήστε ακρυλικά χρώματα για να κάνετε γραμμές, μαρκαδόρους για κύκλους, λουλούδια ή αστέρια και χρησιμοποιήστε την αυτοκόλλητη ταινία για να έχουν οι μαράκες σας διαφορετικές υφές.

Όταν ολοκληρώσετε τη διακόσμηση, χρειάζεται να διπλώσετε τις δύο άκρες του ρολού σύμφωνα με την εικόνα. Κολλήστε την μια πλευρά του ρολού, προσθέστε το ρύζι μέσα στον κύλινδρο και κολλήστε την δεύτερη πλευρά. Έπειτα, μπορείτε να καλύψετε την κολλητική ταινία με χρωματιστό σελοτέιπ.

Και ορίστε, οι DIY σπιτικές μακάρες σας είναι έτοιμες να παίξουν μουσική!

Maracas

Για να έχουν οι μαράκες σας διαφορετικά σχήματα και μεγέθη (χρησιμοποιήστε ό,τι έχετε εύκαιρο), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ρολό από χαρτί κουζίνας ή ακόμη και μικρά μπουκάλια από νερό.

Γίνετε μέλος της Κοινότητας Φύλαξης Παιδιών!

Εγγραφείτε δωρεάν